Set berpantang leesa formula

Apr 10, 2012 · Memang teruja betulla tengok set ni. Leh check pasal set ni kat SINI Antara retis yang pakai masa depa berpantang- Dynas dan Serina (Duta Tanamera). Selain tu femes amos blogger Redmummy. Lagi teruja tengok depa dapat kurang sekurang2nya 15kg masa 44hari berpantang dan semakin berkurang babat-babat diperut,pinggang dan paha lepas 100hari bersalin.

Jun 17, 2014 · Semasa tempoh berpantang anak pertama dulu, saya memilih set leesa formula (ConfineMum set A RM215). Dalam set tu ada tablet prawan, tablet haruan, ginger cream, minyak telon dan body contour gel. Bengkung saya tak beli pulak. Atas alasan apa pun saya tak ingat. Jul 22, 2017 · bengkung bersalin leesa formula . ... memastikan fasa berpantang berjalan dengan lancar. Selain set bersalin, pemakaian bengkung juga adalah antara keperluan bagi ibu ... Jun 17, 2014 · Semasa tempoh berpantang anak pertama dulu, saya memilih set leesa formula (ConfineMum set A RM215). Dalam set tu ada tablet prawan, tablet haruan, ginger cream, minyak telon dan body contour gel. Bengkung saya tak beli pulak. Atas alasan apa pun saya tak ingat. Set Ibu Bersalin Confine Mum Leesa Formula Set Ibu Bersalin Confine Mum Premium terhasil dari formula herba tempatan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia. Mengandungi 9 produk di dalamnya sangat praktikal, dengan cara pengunaan yang mudah serta tanpa bau yang memeningkan.

Jun 03, 2014 · Ada macam-macam set berpantang jenama lain. Produk lain pun ada. Cuma aku bagitau awal-awal, kalau korang PM ahkak ni lambat reply ke apa, jangan nak marah tak tentu pasal plak. Ahkak ni still dalam pantang lagi, so paham2 je la macam mana sibuk nak urus baby dengan nak urus bisnes online lagi. [B] Harga: RM350.00 Set Ibu Bersalin Confine Mum Premium terhasil dari formula herba tempatan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia. Mengandungi 9 pro May 30, 2010 · Krim sapuan dari ekstrak semulajadi halia ini adalah formula eksklusif Set ConfineMum Premium Leesa Formula yang tidak terdapat pada mana-mana set bersalin lain. Ia dirumus untuk memberi kebaikan terutama wanita dalam pantang berdasarkan amalan penggunaan halia dalam budaya masyarakat Malaysia . Ia berbau harum, mudah meresap dan tidak melekit. HARGA : RM350.00 Set Ibu Bersalin Confine Mum Premium terhasil dari formula herba tempatan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia. Mengandungi 9 produk di dalamnya sangat praktikal, dengan cara pengunaan yang mudah serta tanpa bau yang memeningkan.