Care este formula alcoolului etilic.asp

Formula de calcul a alcoolemiei este C = A : G . r unde C = concentratia alcoolului in sange A = cantitatea de alcool in grame G = greutatea corporala r = un factor de difuziune (0,7 la barbati si 0,6 la femei)

Conducerea sub influența alcoolului – contravenție sau infracțiune? În primul rând, este de reținut faptul că nu orice faptă de conducere sub influența alcoolului este și infracțiune. Nivelul alcoolemiei este cel care conduce la clasificarea unei fapte ca fiind contravenție sau infracțiune.

Lichid incolor, inflamabil, cu miros și gust specific, obținut prin fermentarea zaharurilor din cereale, fructe etc. sau pe cale sintetică și folosit la prepararea băuturilor spirtoase, ca dezinfectant, combustibil, dizolvant etc; etanol, alcool etilic, spirt. Alcool denaturat = alcool brut sau rafinat căruia i s-au adăugat denaturanți ... Formulă = În cazul corpurilor cu formă geometrică regulată (paralelipiped, cilindru etc.) se mai poate folosi formula = = × − = × (× −), unde este coeficientul volumic al formei geometrice respective, iar − este inversul produsului lungime x lățime x înălțime a corpului.

Formula generală pentru un alcool simplu, aciclic, este C n H 2n+1 OH. În limbajul curent, termenul de alcool se referă aproape întotdeauna la etanol , cunoscut și ca alcool de cereale , și deseori la orice băutură care conține etanol (vezi băutură alcoolică ). Conducerea sub influența alcoolului – contravenție sau infracțiune? În primul rând, este de reținut faptul că nu orice faptă de conducere sub influența alcoolului este și infracțiune. Nivelul alcoolemiei este cel care conduce la clasificarea unei fapte ca fiind contravenție sau infracțiune. Lichid incolor, inflamabil, cu miros și gust specific, obținut prin fermentarea zaharurilor din cereale, fructe etc. sau pe cale sintetică și folosit la prepararea băuturilor spirtoase, ca dezinfectant, combustibil, dizolvant etc; etanol, alcool etilic, spirt. Alcool denaturat = alcool brut sau rafinat căruia i s-au adăugat denaturanți ...