Crama garboiu bucuresti

Crama Girboiu - Cuartz - Spumant Alb 0004700540. Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent.

Crama Rasova stârnește curiozitatea și interesul vizitatorilor prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicați în acest proiect, dar și a spațiului arhitectural inedit. Transparența întregului proces de vinificație este un argument în plus pentru vizitatorii curioși, dornici de a explora universul vinului de la Rasova. Am stat de vorbă cu Livia Gîrboiu, mezina familiei care deține crama vrânceană. Ea se ocupă de administrarea afacerii, împreună cu tatăl ei, și este foarte pasionată de ceea ce face. Vinurile au fost dintotdeauna pasiunea ei și spune că misiunea este aceea de a educa lumea să consume un vin bun.

Crama Girboiu este o afacere de familie infiintata in anul 2005, care detine o suprafata mare, de aproximativ 200 de hectare, unica prin povestea pe care o spune si prin conditiile climatice caracteristice zonei. Bacanta reprezinta gama noastra premium. Aceste vinuri sunt produse din struguri atent selectionati, atingandu-si potentialul prin fermentarea si maturarea in baricuri de stejar frantuzesc. Un produs cu adevarat special pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Crama Girboiu doreste sa produca si sa ofere consumatorilor cele mai bune vinuri, renumite prin unicitatea locului si prin soiurile cultivate ale binecunoscutei podgorii de la Coteşti, precum şi de traditia recunoscuta de sute de ani de fabricare a vinului bun. Crama Girboiu detine aproximativ 250 de hectare de teren in comuna Cotesti, Vrancea, una dintre cele mai ofertante regiuni viticole din Romania. Recomandarea zilei, Bacanta Sauvignon Blanc Fume 2017, este un vin complex si misterios, al carui concept se inspira din mitologia antica. crama oprisor a obtinut sapte medalii de aur la concursul international de vinuri bucuresti 2012 (iwcb 2012), organizat in perioada 7-10 iunie, la romexpo bucuresti. vinurile medaliate cu aur de la crama oprisor sunt urmatoarele: caloian cabernet sauvignon 2010, caloian merlot 2010, caloian rhein riesling 2011, la cetate cabernet sauvignon 2010, la cetate miracol cabernet sauvignon 2010, la ...